onsdag den 6. april 2011

tanker

jeg læser mange norske blogs, især med shabby chic stilen og dem er der mange af, jeg er vild med den stil. men hvordan gør de, alle de norddamer, overhovedet ikke noget rod, alt står perfekt, alt passer sammen, ikke et støvfnug. jojo, jeg kigger mig omkring, skulle måske male det hele hvidt i hvidt, smide alt det ud der ikke er i de rigtige farver, svæve rundt så alt bliver på den rette plads, ansætte en husslave til at vifte rundt med støvekosten, måske kan jeg få frisøren til at farve kattenes pels så de passer ind i stilen, være så lidt som muligt i hjemmet, så der ikke roder. spise på restaurant og sove ude.
næh næh, jeg holder mig sørme til sonja-stilen, er sku lidt farvekaos og støv har jeg også, med 4 katte er der ikke plads til shabby chic og jeg har lige købt en bærbar og den er sort, helt forkert farve:( så nøjes med at læse bloggene, det kan jeg overskue:)

1 kommentar:

 1. Jeg synes det lyder helt fint med Sonja-stilen! Jeg forstår heller ikke hvordan de kan holde det hele så støvfrit. Måske laver de ikke andet end at gøre rent?
  Vi holder ihvertfald også både støv og nullermænd herhjemme. Det er ligesom om der bliver prioriteret nogle andre ting end rengøring. Ikke at der aldrig bliver gjort rent, men det burde måske ske noget oftere...
  Du kan jo evt. få din blog til at være shabby-stil.
  Kig evt. på http://www.shabbyblogs.com/backgrounds.html
  Vi ses i morgen!

  VH

  SvarSlet