lørdag den 11. juni 2011

tanker omkring

sikke mange give aways hende bedste bess er med i, er der sikkert nogen der tænker derude i blogland:)
ja, ja, jeg ved det godt, har tænkt på det, er det for mange, jeg syntes det er spændende at læse alle disse skønne blog, ja og at være med i give aways og reklamere for dem på min blog, det kan jo være der er nogen der ser dem, og så lægger sig som følgere på disse skønne blogs:)
jeg kunne selvfølgelig nøjes med 2 lod og lade være med at reklamere på min blog, så er der jo ingen der kan se, hvor mange jeg er med i,  TIHI
men skidt, pyt, reklamerer gerne for andres blog:) selvom jeg bruger en grusom masse tid på blogs, får jeg en masse skønne ideer og drømmer om at lave mange af disse skønne ting:)
men ak og ve jeg har jo ikke tid, jeg skal læse alle de skønne blogs:)

2 kommentarer:

  1. Griner det er lidt lige som at spille lotto hvis man købe mange lod er der større change for at man vinder... Så jeg syntes det er godt.. og dejligt du vil lave lidt reklame for på den måde hjælper vi hianden.. vi for begge flere der kigger på vores blog... Og det er nu så hyggeligt at vide at man ikke kun skriver for sig selv...

    SvarSlet
  2. Jeg kjenner meg igjen i tankene dine. Og mange ganger har jeg tenkt at jeg må bruke tiden min til noe annet. Men det er jo så koselig å gå på besøk til andre i deres blogger. Og så er det jo så mye inspirasjon å hente, som du sier.

    Ønsker deg en kjempefin pinsehelg

    SvarSlet